Student i Corona-Tiden


Det som skjedde under Corona tiden som student, er at det var mye hjemmeskole og ikke en eneste oppmøte pga harde restriksjoner, det opplevde jeg at det ble litt for kjedelig siden du ikke vet hvem som går med deg i klassen og du kjenner ikke klasse kameratene godt nok. Det jeg tenker om situasjonen er at de bare følger det, så medelever ikke blir smittet eller syke siden ingen av oss hadde nok erfaring med Covid. Erfaringen jeg har med det er at, å være student under Pandemien så har vist seg både bra og dårlig siden det beskytter hverandre å ikke bli syke. Det vi kan ta med oss videre er at du ikke føler deg alene, men det kan være kjedelig som betyr at du må bare stå på og fullføre jobben din.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *