Oppsumering av Digital markedsføring så langt!


Da er vi ferdig med det første delen av kurset i Digital Markedsføring. Vi starta med vår aller første forelesning i begynnelsen av januar og helt nå til 1.februar, så nå har vi eksamen til 15.februar. Jeg har klart meg helt greit, selv om jeg hadde Covid 19 på begynnelsen av Digital Markedsføring men har klart å dytte meg fram selvom jeg hadde symptomene. Vi har fått den fine sjansen til at vi kan jobbe med det emnet her 100%, enn å fokusere på 4 emner samtidig. Videre i denne bloggen så skal jeg forklare hvordan del 1 av kurset har vært for meg med Arne Krokan som Lærer.

Del 1 av Digital Markedsføring med lærern Arne Krokan

Vår lærer Arne krokan, vet veldig mye om teknologi som kommer i hverdagen, og han har forklart oss på hvordan det kommer nye tekonologier som fører til at, jeg får med meg mye på det som skjer fremtiden,, og hvordan det utvikler seg for hverdag som går. Takket være Arne Krokan.
Vi startet i nyåret med forelsening hjem via Zoom. Det har vært masse jobb med å lage blogg og nettsiden. Har faktisk lært ut av det som jeg kan en dag ta med i fremtiden. Jeg mener at det har gått bra med å være hjemme mens vi hadde undervisning siden jeg kunne fokusere på bloggene og Nettsidene som vi brukte mest tid på.

Opprettet blogg

Jeg lærte veldig mye å lage blogg, som jeg nevnte oppe at det kunne ha vært i bruk i hverdagen som er veldig positivt med det. Det var veldig mye arbeid med det, men klarte å håndtere det veldig bra.

På begynnelsen trodde jeg at det var veldig kjedelig å lage det, men viste seg at det ikke var så ille som jeg trodde det skulle være, og det er veldig bra at det gikk bra med blogginnleggene.

Hva som var mest interessant?

Det som var mest interessant under alle forelesningen vi hadde var faktisk Kunstig Intelligens. jeg syntes det var interessant å lære om det er fordi, det utvikler og påvirker fremtiden vår. Og det har gitt meg forståelse på at teknologien dytter seg fram med blant annet roboter eller selvkjørense buss. Derfor er det forklaring på det at kunstig intelligen er ny vei for enklere liv for oss alle i fremtiden.

Ting vi har lært i denne måneden er å kritisk til ny teknologi som kommer i hverdagen. Det kommer stor sett ny teknologi hverdag og vi må samtidig vite at hva slags konskvenser det blit og tenke samtidig hva det kan føre til. Det kan føre til at yrker kommer til å dø ut, siden det kommer stadig nye teknologier som kan føre til at arbeidere mister jobben sin, og robotene tar over industrier


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *