Transfermarked i Fotball siste 20-30 årene


Skal skrive om, hvordan transfermarked har påvirket siste 20-30 årene, siden stadig så er det spillere som er verdt flere millioner enn de fotballspillere som er veldig talentfulle var ikke verdt så mye som det er til dagens

Tenker fotballspillere dagens bare på penger?

Dagens fotballspillere tenker bare på penger, siden idag så er transfermarkedet mye større enn det feks når Ronaldo brasilianeren spilte på sin tid, dagens fotballspillere tenker kunn på pengene, ikke hvordan de har mulighet til å spille ut på fotballbanene, som jeg selv har lagt merke til. Det er at, når de først ankommer så får de lite spille tid, enn det de fikk på forrige klubben sin, og der nettopp fordi de tenker bare på penger, og ikke ha det gøy i fotball og vinne det viktigste for klubben.

Transfermarked på fotballspiller siste 2-3 årene!

Som dere ser på bildet, så er det marked value til Eden Hazard som spiller for Real Madrid, som dere ser så har verdien hans gått ned fra 150 millioner Euro til cirka 20 millioner Euro på kunn 2-3 år, og det viser seg at han kunn tenker på å ha mye penger, enn å ha mye spille tid som han hadde da han spilte for Chelsea FC. Siden ham hadde en suksess karriere i Chelsea, så fikk han mulighetn til å bli kjøpt av Real Madrid, siden de skulle ha han for 150 millioner Kroner, og det viste seg at han ikke spilte mye, siden han tenkte kunn på pengene de kjøpte han får.

Hvordan påvirker det kjøpet av fotballspillere?

Det påvirker veldig mye, siden når du ser markedvalue for 20 år siden, så ser man en sikkelig økningsforskjell på pengene. Ronaldo Brasilianeren som var tidenens beste fotballspiller for 20 år siden, så var verdien hans rundt 40 millioner euro, men transfermarked har kalkulert hvor mye i hans beste form hadde hatt verdi i 2022, og det viste seg at han hadde verdt 388 millioner euro, som til dagens hadde vært dyreste fotball spiller i verden. Økonomien vokser stadig i fotball, mange av fotballspillere som ikke er like gode som de fotballspillere spilte for 20-30 år siden har mye mer verdi.

Beslutningen i transfermarked i fotball!

Gjennom hele beslutningen så har man sett at fotballspillere til dagens har høyere verdi, som gjør at de kommer til å fokusere mer på penger og verdi, enn å spille og tenke på å vinne for laget sitt. Det påvirker mye i fotball når det kommer til penger. Tror du kanskje dagens fotball spillere har høyere verdi enn de beste spillere som spilte for 20 år siden?

Kilde:
https://www.givemesport.com/1486995-ronaldos-transfer-from-barcelona-to-inter-milan-in-1997-would-cost-388m-in-todays-market#:~:text=According%20to%20research%20from%20Play,the%20most%20expensive%20footballer%20ever.
https://www.transfermarkt.com/eden-hazard/marktwertverlauf/spieler/50202


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *