Vurdering av Zalando


Skal vurdere av zalando i følgende
1. Første inntrykk av Zalando
2. Brukervennlighet
3. Kjøpprosess
4. Trygghet
5. Utmerkelser, priser og artikler

  1. Første inntrykk av Zalando
    Første inntrykk er veldig viktig når kommer til sånne ting, akkuratt samme som når du møter en person for første gang. Første inntrykket til zalando er veldig bra, man ser at det er enn ordentlig og legit nettside der de selger klær og sko. De kommer alltid til tide, og de har gratis retur for varen du ikke er fornøyd med eller at størelsen er liten eller for stor.

2. Brukervennlighet i Zalando

Når det kommer til brukervennlighet er dette også noe som er veldig viktig da alle i målgruppen din må kunne finne dem. Dersom det viser seg at noen kunder ikke vil havne i nettbutikken, vil nettbutikken miste mange besøkende tidlig i kjøpsprosessen.

Zalandos nettside er veldig bra på en vanlig dataskjerm, som er på en Android. Derfor kan vi konkludere med at det å eie en Zalando evaluerer brukervennligheten veldig godt, og at det ikke er noe forskjell på bruk.

3. Kjøpprosess i Zalando

Zalando prosessen er veldig bra, de aksepterer betalingsløsninger fra mange forskjellige leverandører som Visa, Mastercard, Paypal etc. En annen ting som gjør Zalando prosessen enda bedre er at alle produkter har stjerner. Dete er stjerner fra 1 til 5, som viser hvor fornøyde tidligere kunder var med de forskjellige produktene eller at de ikke ble fornøyde. En annen ting å nevne er leveringstiden. Ettersom leveringstiden til Zalando ikke er så lang, er det lettere å ta en avgjørelse i kjøpsprosessen dersom du som kunde står fast.

4. Trygghet i Zalando
Når det kommer til trygghet i Nettbutikk, så er det veldig viktig. Siden det finnes mange nettsider som ser trygg ut til å handle, men så ser man at det ikke er trygg. Jeg selv har handlet fra Zalando flere ganger, og kan bekrefte selv at det er trygg nettside for å handle. På zalando har de 100 dagers åpen kjøp, i tilfelle de ikke er fornøyd med varen sin.

5. Utmerkelser, priser og artikkler.

Det er morsomt å vise frem de forskjellige artiklene dine med priser eller utmerkelser. Zalando.no refererer ikke til dette på sidene sine, men jeg klarte faktisk å finne en artikkel som er kåret til årets e-butikk 2018. Derfor kan vi konkludere med at de har forbedringspotensial på Zalando

Kilde: https://www.zalando.no/herre-home/


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *